HUI

Är du mitt uppe i dina studier och söker ett spännande och utvecklande extrajobb? Nu har du chansen att söka en tjänst som timanställd hos oss på HUI Research.

HUI är ett konsultföretag som erbjuder marknadsinsikt, analys och strategisk rådgivning. Våra kunder återfinns bland annat inom retail, e-handel, fastighetssektorn och organisationsvärlden. Vi ser gärna att våra anställda har olika utbildningsbakgrund så oavsett om du studerar till ekonom, ingenjör, statsvetare, statistiker, antropolog eller liknande är du välkommen att skicka in din ansökan.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att bistå våra konsulter i deras olika projekt. Det kan vara alltifrån att samla in och analysera data i excel eller att skriva en trendspanande text om konsumtionsbeteende. Allt beroende på vad du har för bakgrund och expertis. Vi tror att du har en stark analytisk förmåga, är en självgående person och har en passion för att förstå vad som driver mänskliga beteenden.

HUI erbjuder en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi är en ung arbetsplats med både seniora och juniora konsulter. Vårt kontor är placerat i centrala Stockholm.

Ansök genom att skicka ett mail med ämnet ”timanställd” innehållande CV och personligt brev på svenska till info@hui.se senast den 15 september 2023. Du behöver också vara tillgänglig för vår rekryteringsdag där vi kommer att testa utvalda kandidater på plats, detta kommer att ske onsdag eftermiddag 27/9.

 

Vid frågor, vänligen kontakta;

Viktor Eklöf, Analytiker HUI Research

viktor.eklof@hui.se

073- 067 99 85