HUI

DETALJHANDELNS KONJUNKTURRAPPORT

Detaljhandelns konjunkturrapport ger dig insyn i detaljhandelns utveckling kryddat med prognoser. Publiceringsdatum under 2024 är 8/3, 12/6, 20/9 samt 13/12.

 

Varför läsa Detaljhandelns konjunkturrapport?

Fyra gånger per år publicerar HUI Research en djuplodande konjunkturbedömning. Rapporten används bland annat av detaljhandelns aktörer, fastighetsmarknaden samt bank- och finansmarknaden. Anledningarna är många, bland annat att rapporten:

  • Möjliggör bättre lednings- och styrelsebeslut
  • Utgör en robust grund till affärsplaner och interna strategidokument
  • Höjer kompetensnivån bland nyckelpersoner och anställda
  • Ger tillgång till unik data och analys
  • Möjliggör benchmarking
  • Ger professionell bakgrundsinformation till exempelvis kundpresentationer

Vad innehåller Detaljhandelns konjunkturrapport?

I rapporten redovisas prognoser för utvecklingen i handeln, enskilda branscher och svensk ekonomi som helhet för de kommande två åren. Fokus ligger på prognoser för detaljhandeln och hushållens konsumtion. I konjunkturbedömningen redovisar vi även en analys av detaljhandeln i våra nordiska grannländer. Till Detaljhandelns konjunkturrapport medföljer nyckeltal för konsumtionens och detaljhandelns historiska och förväntade framtida utveckling.

Som prenumerant får du HUI:s konjunkturbedömning fyra gånger per år och en prenumeration kostar 16 900 kronor exkl. moms årligen. För att få en uppfattning om hur detaljhandelns konjunkturrapport ser ut, vänligen klicka här för att ladda hem en kortversion. Vänligen notera att kortversionen inte innehåller några prognoser, utan bara är tänkt att ge läsaren en uppfattning om hur den fullständiga rapporten ser ut.

För frågor om Detaljhandelns konjunkturrapport, kontakta:

Joakim Wirén
Tel: 070-147 66 56
E-post: joakim.wiren@hui.se

William Lindquist
Tel: 073- 835 01 02
E-post: william.lindquist@hui.se

Exempelrapporter

Lightversion Detaljhandelns konjunkturrapport Q2 2024

Vill du se en sammanfattning av Q4 rapporten, klicka här!

Vill du beställa Detaljhandelns konjunkturrapport?

För att påbörja din prenumeration av Detaljhandelns konjunkturrapport, vänligen fyll i formuläret nedan. I meddelanderutan fyller du i att du vill prenumerera på Detaljhandelns konjunkturrapport samt inkluderar dina faktureringsuppgifter. Din prenumeration gäller för 12 månader och fyra rapporter. Prenumerationen förlängs därefter automatiskt med 12 månader i taget. Prenumeranter betalar 16 900 kronor exklusive moms för 12 månader och fyra rapporter.

Du måste fylla i alla fält markerade med *

Tack för ditt meddelande, vi återkommer så snart vi kan!